OVER ONS

 

In het centrum van Gent is Sparerib Caffee ‘the place to be’ om ribbetjes à volonté te eten. We serveren je eerste keus ribbetjes met 5 sausjes, waaronder een verrukkelijke homemade, Amerikaanse BBQ-saus. Gezellig bijkletsen met vrienden? Nog eens afspreken met de hele familie? Dit sfeervolle eetcafé is er het ideale decor voor!

Een gezellig eetcafé vlak bij het Gravensteen

 

Je vindt Sparerib Caffee in de charmante straat Kraanlei, langs de Leie en vlak bij het Gravensteen. Het is de perfecte plek om je samen met vrienden of familie tegoed te doen aan heerlijke Vlaamse streekgerechten, in de eerste plaats natuurlijk onze typische ribbetjes à volonté. In dit gemoedelijke eetcafé beleef je zeker en vast een geslaagde avond.

 

Wist je trouwens dat groepen vanaf 12 personen 5% korting krijgen (behalve op zaterdag)? Wij voorzien ook graag een aparte ruimte voor grote groepen.

Sparerib Caffee serveert ribbetjes zoals ze moeten zijn

 

Kom je voor onze eerste keus ribbetjes, dan zorgen wij er alleszins voor dat je keuze te over hebt! Ga je voor kruidig of liever honingzoet? En welke van onze 5 sausjes vind je het lekkerst? Probeer zeker onze zelfgemaakte Amerikaanse BBQ-saus! De klassieke aardappel in de schil mag natuurlijk niet op je bord ontbreken. Al zijn frietjes of kroketjes natuurlijk een verleidelijk alternatief. Wat je ook kiest, wij serveren het met de grootste zorg en met de glimlach. En dat aan een zacht prijsje.

 

Krijg je er al honger van? Reserveer dan snel online!

SPARERIB CAFFEE

Kraanlei 19, 9000 Gent

T: 09233 30 01 - E: info@spareribcaffee.com

OPENINGSUREN

Elke dag open van 18u, op zondag open om 17u30

© 2016, Sparerib Caffee

Member of www.buikskevol.com