NIEUWS

 

In deze rubriek word je op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes rond het Sparerib Caffee. Hou deze pagina zeker in de gaten om up-to-date te blijven over onze events en verlofperiodes.

Sparerib Caffee blikt terug op een geslaagde editie van de Gentse Feesten 2019

27 juli 2019

 

We kunnen moe maar voldaan terugblikken op een geslaagde 176ste editie van de Gentse Feesten. Het feestgedruis heeft de voorbije tien dagen 1 miljoen mensen gelokt naar de Arteveldestad. Dat hebben we duidelijk opgemerkt in ons Sparerib Caffee en Mosselkot. Er heerste op ons terras met zicht op de Leie een gezellige drukte. Ook aan ons Mosselkot stonden er vaak mensen tot buiten aan te schuiven om een plaatsje te bemachtigen. We waren gelukkig goed voorbereid op het Belgische regenweer; bij regenbuien was je veilig beschut onder ons overdekt terras. Aangezien we nu even moeten bekomen van het tiendaagse feestgewoel, is het Sparerib Caffee gesloten van maandag 29 juli tot en met donderdag 1 augustus. Op vrijdag 2 augustus openen we opnieuw onze deuren.

Tijdens de Gentse Feesten openen wij tien dagen lang de pop-up 'het Mosselkot'

15  juni 2019

 

Dat de Gentse Feesten samenvalt met het Zeeuwse mosselseizoen kan geen toeval zijn. Daarom openen we ook dit jaar opnieuw onze pop-up ‘Het Mosselkot’. Voor velen is het een traditie geworden om onze mosselen te komen proeven in ‘het steegje’. De mosselen zijn dit jaar van uitstekende kwaliteit en hebben de overheerlijke zilte smaak die deze lekkernij zo bijzonder maakt. Reden te meer om zeker eens mosselen à volonté te komen eten. Geen fan van mosselen? Dan kan je bij ons ook genieten van andere Vlaamse klassiekers, zoals stoverij en vol-au-vent. Het Mosselkot is tijdens de Gentse Feesten dagelijks open vanaf 18u00. Waar kan je ons vinden? We zijn goed verstopt in het steegje tussen het Sparerib Caffee en het Koperhuis, genaamd Ballenstraat. Tot dan?

Bij mooi weer is ons terras open van april tot september

15  april 2019

 

De lente is in het land en daarom openen we vanaf april ons terras bij mooi weer. Hier kan je iets drinken of heerlijk dineren in het gezellige, historische centrum van Gent. Ons ruim terras kijkt uit op de Leie en biedt u een ongezien zicht op het gezellige Patershol. Genieten doe je nog meer van onze gerechten op fijne avonden met zicht op de wandelende toeristen, het kabbelende water en oude Gentse herenhuizen. We hebben voor uw comfort ons terras uitgerust met zonwerende reuzenparasols en sfeerverlichting.

 

We kijken al uit naar de fijne zomeravonden en heten je graag welkom!

SPARERIB CAFFEE

Kraanlei 19, 9000 Gent

T: 09 233 30 01 - E: info@spareribcaffee.com

OPENINGSUREN

Elke dag open van 18u, op zondag open om 17u30

© 2020, Sparerib Caffee

Member of www.buikskevol.com